Művészetoktatási intézmények adminisztrációja

Az AROMO az alapfokú művészetoktatási intézményekben:

Az AROMO fejlesztésekor/továbbfejlesztésekor szem előtt tartottuk a speciális igényű intézményeket is.

Jelenleg elmondhatjuk, hogy szoftverünk szinte egyedülállóan képes kiszolgálni az alapfokú oktatási intézmények egyedi igényeit, legyen szó akár zenei, tánc stb. művészeti oktatással foglalkozó iskoláról.

Az AROMO művészetoktatási modulja az intézmény igényei szerint testre szabható lekérdezésekkel tudja segíteni az iskola mindennapi életét. Szükség szerint lehet lekérdezést készíteni, akár arról is, hogy az intézménynek hány db 32-es méretű lány balettcipőre van szüksége. De természetes ugyanígy nyilvántarthatjuk a hangszerigényeket is.

A művészetoktatási modulnak természetesen részét képezik az AROMO alapfunkciói mint tanuló, oktató, tanterv, órarend stb. nyilvántartások. Generálhatunk naplót, akár egyéni, akár csoportos bontásban. Az oktatók számára elérhető tanári modulban rögzíteni tudjuk a hiányzásokat, késéseket, érdemjegyeket, megtartott foglalkozásokat.

A nyilvántartások és lekérdezések mellett az AROMO nagyban megkönnyíti a nyomtatványok kitöltését is. Az adatok feltöltése után néhány kattintással beírási naplót, haladási naplót, törzslapot nyomtathatunk.

És még néhány hasznos funkció a fentiek mellett a teljesség igénye nélkül:

  • A pénzügyi események regisztrálása (térítési díj, tandíj, hangszer-karbantartási hozzájárulás),
  • Számlák, nyugták generálása és nyomtatása, pénzügyi tranzakciók nyilvántartása,
  • On-line adatszolgáltatás az KIR-STAT (Októberi statisztika) számára
  • Adatszolgáltatás a normatíva igénylés és elszámolás számára