Iskolai étkeztetési szoftver

Az Aromo étkeztetési modulja egy teljeskörű különállóan használható szoftver.

A szoftver nyilvántartja az alap étkezési adatokat étkezőket tanulónként és alkalmazottanként.Abban az esetben, ha intézményükben az Aromo Oktatási-adminisztrációs szoftverét használják a modul automatikusan átemeli ezeket az adatokat.

Lehetőséget kínálunk azonban, csak az étkezési szoftver modul külön megvásárlására is.

Étkezési szoftverünk nagyban megkönnyíti az étkeztetéssel foglalkozó kolléga munkáját. A szoftver nyilvántartja a megrendeléseket, lemondásokat, a különböző kedvezményeket. Szükség esetén ezekből az adatokból, listákat kimutatásokat generál.

Nyomtathatunk a megrendelésekhez kapcsolódóan számlát, nyugtát, csekket és nyilvántarthatjuk a befizetéseket. A befizetésekhez kapcsolódó listákat, adatokat nyerhetünk havi, heti, napi rendszerességgel. Így folyamatosan nyomonkövethető a kintlevőség is.

Az Aromo étkeztetési szoftverével egy-két kattintással tudunk adatot szolgáltatni az étkezési normatíva elszámolásához.

És végül, de nem utolsó sorban az Aromo étkeztetési modulja naprakészen követi és készíti el a jogszabályi frissítéseket, melyek sokszor visszamenőleg is érvényesek lehetnek egy-egy kedvezményt illetően, szoftverünk ezt is követni tudja.

Kérje ajánlatunkat az Aromo Étkeztetési Szoftverről! Kollégáink készséggel állnak segítségére. Kérdés esetén további információt nyújtanak szoftverünkről. Megrendelés esetén segítjük a kezdeti adatfeltöltést!