Aromo iskola-adminisztráció

Az Aromo egy speciálisan a közoktatási környezetre kifejlesztett ügyviteli rendszer. Átfogó megoldást nyújt az óvodáktól kezdve a középfokú iskolákig bezárólag, bármilyen oktatási intézmény adminisztrációjáról is legyen szó. A művészetoktatási modulunkra, az étkeztetést támogató szoftverünkre, az elektronikus naplóra és a gombnyomásra készülő október statisztikára vagyunk a legbüszkébbek.

Tovább

Étkeztetési szoftver

Külön megvásárolható modul az étkezés nyilvántartása. Az alapadatokon, az étkezési fajtákon, a térítési díjakon és a kedvezményeken mellett havi és napi szintű listázásokkal segíti az étkeztetés adminisztrációját. Képes a pénzügyi bizonylatok csoportos nyomtatására is!

Tovább

Elektronikus napló

Egyszerűbbé válik a naplók ellenőrzése, könnyen értesülhet a naplók vezetéséről, hiányzások, késések mennyiségéről. A szülő automatikus értesítők segítségével tájékozódhat az érdemjegyekről, hiányzásokról. Feleslegessé teszi a drága papíralapú naplókat és az ellenőrzőt!

Tovább

Művészetoktatás

Az Aromo bővített változata, extra modulokkal és funkciókkal az alapfokú művészetoktatási intézmények speciális adminisztrációs igényeinek kielégítéséhez.

Tovább

Beiskolázó modul

A tanköteles korú gyermekek beiskolázását a fenntartó részéről a jegyző felügyeli. A modul a népesség-nyilvántartóból érkező adatok alapján ellenőrzi, hogy a gyermek melyik intézménybe jelentkezett.

Tovább