Verziókövetés

Lehetetlen olyan rendszert létrehozni (bármekkora méretű rendszerről legyen is szó), amelyet nem kell változtatni. Amint egy szoftvert elkezdünk használni, új követelmények jelennek meg és a meglévők is változnak.

Az Aromo 20 éves múltja rengeteg tapasztalattal gazdagította fejlesztőinket,
így elmondható, hogy az iskola adminisztrációja során a leggyakrabban használatos funkciók megfelelnek az általános igényeknek. A verziókövetés nem az egyedi igények kielégítését jelenti, csupán a munkakörnyezet normális változásával újra felmerülő problémák kezelését, a szoftver alapjainak az új környezethez való alakítását.

Az Aromo alapjai, az egyedi testreszabástól, moduloktól függetlenül, időről-időre továbbfejlődnek, az általános technológiai fejlődéssel lépést tartva. Az Aromo integrált ügyviteli rendszer, amely szorosan együttműködik a Microsoft Office programcsomaggal, így azok verzióváltásával az Aromo is felülvizsgálatra szorul.

A verziókövetés során az ilyen fejlesztések díjmentesen belekerülnek a szoftverbe, az új verziót kérésre CD-n elküldjük és természetesen honlapunkról is folyamatosan letölthetőek lesznek.