GINOP-6.1.6-17

VEKOP-8.5.3-17

GINOP-6.1.5-16

VEKOP-8.5.2-17

Kapcsolatfelvétel 


Több, mint tanácsadás!

1991 óta folyamatosan fejlődő, fiatalos csapatból álló Cégünk feladatának tekinti, a humán ágazat területeire kiterjedő (köznevelés, felsőoktatás, egészségügy) projektek magas színvonalú megvalósításátaz állami szférában és a vállalati szektorban egyaránt.

Célunkmegbízóink maximális elégedettsége, melyet partnereinkkel együttműködve, megbízóink érdekeit mindvégig szem előtt tartva kívánunk elérni.fiatalasszony.jpg

A több, mint 25 év során:

  • felnőttképzések szervezésében, lebonyolításában;
  • pedagógus-továbbképzések szervezésében, lebonyolításában;
  • szoftverfejlesztésben;
  • tananyagfejlesztési projektek megvalósításában;
  • kutatás-fejlesztési projektek megvalósításában, valamint
  • az időközben kialakított országos képzői, tréneri és szakértői hálózatunk nyújt biztos hátteret.

Területek, melyeken számíthat ránk:

  • Felnőttképzés szervezése, lebonyolítása: Munkatársaink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a pedagógus-továbbképzési piacon. Országos szinten bonyolítottunk pedagógus továbbképzéseket, valamint képzőként részt vettünk számos kiemelt EU-s projekt megvalósításában.
  • Szoftverfejlesztés: Adminisztrációs szoftverek tervezésével és fejlesztésével foglalkozunk 1991 óta. Első jelentős munkáink közé tartozik, hogy a BKV járatainak indulásához szükséges szoftvert fejlesztése. Az Aromo iskola-adminisztrációs rendszerünket több mint 1.000 intézményben telepítettük le az elmúlt évtized során.
  • Tananyagfejlesztés: A szoftverfejlesztés velejáró, kapcsolódó tevékenysége a tananyagfejlesztés. Immár több mint két évtizede készítünk saját termékeinkhez és megrendelésre elektronikus tananyagokat. Konzorciumi tagként részt vettünk a zanza.tv portál fejlesztésében, mely egy ingyenesen és korlátlanul hozzáférhető videós oktatóportál középiskolás diákok számára. Számos EU forrásból finanszírozott projektekben készítettünk videós, elektronikus és a hagyományos formában képzési anyagokat.
  • Kutatási projektek megvalósítása: Részt vettünk több a köznevelés területén megvalósított kutatás-fejlesztési projektekben. Fejlesztettünk sajátos nevelési igényű tanulók ellátása részére diagnosztikus protokollokat, átvilágítottuk az intézményi ellátórendszert, majd javaslatot tettünk annak hatékony működésére.Elemző tanulmányt készítettünk az utazó gyógypedagógusi, utazó konduktori ellátás, valamint a súlyos és halmozottan sérült gyermekek, tanulók ellátása jellemzőiről és javaslatokat fogalmaztunk meg az ágazati irányítási, jogszabályi és a fejlesztési környezet számára.

 

Fontosnak tartott értékeink:

Referenciák:

Képtalálat a következőre: „bkv zrt”

Képtalálat a következőre: „educatio”

Képtalálat a következőre: „országos tisztifőorvosi hivatal”

 


GINOP-6.1.6-17

VEKOP-8.5.3-17

GINOP-6.1.5-16

VEKOP-8.5.2-17

Kapcsolatfelvétel