Felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzéseink

Általános projektmenedzsment (E-001247/2015/D001) 

Első lépések a digitális világba - IKER 1. szintű képzés (E-001247/2015/D002)

Önállóan használom az informatikai eszközömet - IKER 2. szintű képzés (E-001247/2015/D003)

A Széchenyi István Egyetemhez kapcsolódó K+F szféra mentorálási rendszerének fejlesztése (E-001247/2015/D004)

A Széchenyi István Egyetemhez kapcsolódó K+F szféra mentorálási rendszerének működtetése (E-001247/2015/D005)

Munkavédelmi ismeretek szociális ágazatban dolgozók részére (E-001247/2015/D006)

Munkavédelmi ismeretek egészségügy ágazatban dolgozók részére (E-001247/2015/D007)

IT alapismeretek (E-001247/2015/D008)

Kihívások a humán közszolgáltatásban (E-001247/2015/D009)

Higiéniás ismeretek konyhai dolgozóknak (E-001247/2015/D010)

Társadalmi integráció (E-001247/2015/D011)

Alkalmazkodás a versenyszféra vállalati kultúráihoz (E-001247/2015/D012)

Munkaerőpiaci képzés (E-001247/2015/D013)

Együttműködési kompetenciafejlesztő tréning (E-001247/2015/D014)

Informatikai képzés (Excel) (E-001247/2015/D015)

Informatikai képzés (Office) (E-001247/2015/D016)

Személyi kompetenciafejlesztés (E-001247/2015/D017)

Kommunikáció és konfliktuskezelés (E-001247/2015/D018)

Visszatérés a munkaerőpiacra (E-001247/2015/D019)

Munkavállalói kompetenciafejlesztés (E-001247/2015/D020)

Munkára felkészítő képzés (E-001247/2015/D021)

Informatikai képzés (VIR) (E-001247/2015/D022)

Vezetői kompetenciafejlesztés (E-001247/2015/D023)

Stressz, stresszkezelés (E-001247/2015/D024)

Élelmezésvezető OKJ 52 811 01 (E-001247/2015/A001)

Szakács OKJ 34 811 04 (E-001247/2015/A002)

Konyhai kisegítő OKJ 21 811 01 (E-001247/2015/A003)

Diétás szakács OKJ 35 811 03 (E-001247/2015/A004)